fbpx
Menu
Skapa ditt drömliv

Kom igång med dina drömmar i höst!

Kom ingång! 5 steg till att kickstarta ditt projekt, omslagsbild

Hösten innebär nystart för många. Kanske har sommarens ledighet väckt liv i drömmar och idéer. Kanske är din känsla bara att något nytt måste hända. Efter en sommar där coronan påverkat vad som gått att göra, är kanske en nystart den här hösten extra behövlig? För att du ska komma igång så snabbt som möjligt har jag sammanfattat mina bästa tips här.

Vet du att det svåraste är att börja?

Vad drömmer du om och vilken skillnad skulle det bli i ditt liv om du gav den eller de drömmarna större utrymme? Jag tror att de flesta skulle må bättre av att faktiskt lyssna lite noggrannare på den där rösten inom dig, som försöker göra sig hörd. Helt enkelt för att allt blir lite roligare och enklare när du inte kämpar emot.

Att ha en dröm eller ett projekt av något slag är ju en sak, men hur kommer man faktiskt igång? Det finns en relativt spridd myt om att det tar 21 dagar att skapa en ny vana. Det stämmer alltså inte. Vilket kan vara ganska skönt för dig som tycker att det är ganska länge att ”härda ut” i nästan en hel månad, innan resultat infinner sig.

Det finns alltså inget som säger att du inte kan komma igång med din dröm eller ditt projekt redan idag. Tyvärr känns det ju inte alltid så bara ändå. Därför har jag satt ihop fem av mina bästa knep för att komma igång med ditt projekt i en nedladdningsbar PDF.

5 steg till att kickstarta ditt projekt

Så vad handlar det då om? Jo, för att uppleva nytt, behöver du göra nytt. Den här guiden samlar därför några av de vanor som jag själv under många års tid använt mig av för att få mina drömmar och ideér att bli verklighet.

Jag har bland annat startat företag, skrivit en bok (som handlar om du med några små enkla medel kan få flera timmar mer klocktid i veckan. Du kan läsa mer om den här om du skulle vilja få lite mer tid i höst) snart skrivit ytterligare en bok, blivit betydligt klokare på vem jag är och vad jag tycker. Men framförallt skapat flow i min vardag.

Mina fem tips för att du ska komma igång med din dröm i höst är:

  1. Lär dig hur vanor fungerar
  2. Börja gör lite varje dag
  3. Se till att skaffa en deadline
  4. Använd papper och penna för att uppnå mer
  5. Ta för vana att snacka med dig själv varje dag

Det är både enkelt och jättesvårt att komma igång med drömmar och nya projekt. Därför tror jag att du kommer ha stor nytta av att lära dig mer om hur du faktiskt kan komma igång.

För att du ska få ett konkret ramverk att hålla dig i, som för den delen inte blir övermäktigt att genomföra, har jag satt ihop den här guiden på 14 sidor. Den är gratis och du kan använda den antingen digitalt eller skriva ut den. Jag går igenom de fem ovan nämnda stegen mer grundligt, eftersom allt inte får plats i den här artikeln. Du får knepen för att komma igång snyggt paketerade tillsammans med ifyllbara övningar.

Du laddar ner guiden ”Kom igång – fem steg till att kickstarta ditt projekt” genom att skriva in din epostadress nedan:

Framsida Kom igång! 5 stegsguide till att kickstarta ditt projekt

Hoppas den kommer till användning!

Lycka till!

Ps. Vill du ha mer tips om hur du kan få mer tid och energi över till dina projekt, kan du spana in min bok “En liten bok om tid”. (Som nu också finns som ljudbok.) Eller läsa fler artiklar i kategorin “Skapa ditt drömliv” eller “Vanor & Rutiner”

Dela med dig av inlägget
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin

No Comments

    Leave a Reply