fbpx
Menu

Om

One spoon happiness, kvinna blåser glitter från en skedPå onespoonhappiness.se hittar du artiklar, gratisguider och inspirationsvideos runt ämnen som alla på något sätt kretsar runt ämnet att LEVA MER.

OneSpoonHappiness är ett community för dig som vill hitta och följa dina drömmar, för dig som vill bli modigare i vardagen och för dig som vill skapa ett liv där du känner att du har tillräckligt med tid. Det kommer då och då också handla om kallbad och om böckerna som kan förändra ditt liv.

Jag som driver OneSpoonHappiness heter Malin Tegnhammar och jag är författare och kreativ entreprenör. Jag startade livet som rädd för i princip allt. En nitlott som över tid visat sig ganska praktisk, då det gjort att jag ständigt behövt öva på att bli modigare. En förfärlig massa år av träning senare och med ett antal hundra lästa böcker i bagaget är mitt motto nu att vara den modigaste rädda personen jag vet.

Jag tror, på riktigt, att den som vågar ge sina önskningar och drömmar en chans, generellt sätt är lyckligare, än de som inte gör det. Att lyssna till hjärtats viskningar kräver dock enormt mycket mod, och då är det lättare om man vet att man är flera! Därför skapade jag OneSpoonHappiness och jag hoppas att du ska kunna använda dig av tipsen, idéerna och inspirationen till att förverkliga ditt drömliv. Och att vi gemensamt jobbar på att påminna oss själva om att ingen går runt och är lycklig jämt. Utan att ett lyckligt liv består av att man har lyckliga stunder. Stunder man kan öva upp sig på att skapa.

En sked lycka (mod – sorg – kolsyrabubbel – förtvivlan och vardag)
/Malin

Ps. Häng med i community genom att signa upp dig på inspirationsbrevet som kommer en gång i månaden. Eller häng med mig och alla andra i kommentarsfältet här och på Instagram.