fbpx
Menu

Om mig

Att välja coach handlar om att hitta rätt person, vilket jag bedömer är en kombination av personkemi och coachens kunskap och erfarenhet.

Lära känna mig, gör du bäst genom att följa mig på Instagram. Mina inlägg och stories kommer ge dig en bra uppfattning om hur jag är som person. Podden ”Coaching over Coffee” är också en fingervisning om hur coaching med mig kan se ut.

Gällande min erfarenhet är jag certifierad i Integrative Change Work och nedan hittar du ett litet axplock av vad jag kan och gjort tidigare. Själv skulle jag säga att mina två främsta styrkor är min förmåga att intuitivt förstå var skon klämmer och vad jag kallar kreativ problemlösning.

Min grundförmåga att se lösningar på problem, i kombination med min utbildning och de hundratals böcker inom personlig utveckling och populärpsykologi som jag läst genom åren, gör att jag kan komma med förlag på vägar framåt i väldigt stor utsträckning.

Jag bokar själv coachning på känsla, utifrån om jag tror vi är en bra personlig matchning. Men vill du ha något kvantifierbart att gå på:

Certifikat integrative change work malin tegnhammar

Integrative Change Work utgår från den senaste forskningen om hjärnan och nervsystemet och innefattar bland annat kunskap om:

 • Hur du aktivt och medvetet kan jobba både med dit medvetna och dit undermedvetna och genom det uppnå mycket snabbare resultat än om du bara försöker förändra medvetna tankar och reaktioner på en situation/ett problem.
 • Hur du kan lära dig att koda om responsen på saker som vanligtvis triggar dig, så att du kan bli fri från negativa reaktioner orsakade av gamla minnen och traumamönster.
 • Forskningsstödda förändringsarbetsprocesser så att du kan förändra vilken vana som helst, genom att arbeta med både tankar och nervsystemets reaktioner.
 • Att snabbt kunna reglera fight/flight/freez responser för att lösa upp blockeringar och genom det dramatiskt minska tiden för att uppnå uppsatta mål.

Övrig erfarenhet:

 • Jag har en universitetsexamen i företagsekonomi, med inriktning mot marknadsföring och projektledning
 • Har gått större och mindre utbildningar inom: krishantering, samtalsmetoden MI, marknadsföring, sälj, privatekonomi, videoproduktion, kreativt skrivande och fackboksskrivande.
 • Jag är författare med två fackböcker och en rad workbooks & anteckningsböcker på utgivningslistan.
 • Jag har startat en enskild firma och två AB, något som gett mig mycket kunskap rent ekonomiskt och regelmässigt. Men också gett mig kunskap inom områden som SEO, att bygga hemsidor, nyhetsbrev, kursplattformar, teknisk utrustning och hur sjutton man egentligen når sina kunder.
 • Har jobbat som föreläsare och företagscoach inom social media, med föreläsningspublik på upp till 150 personer och varit strateg åt instagramkonton med upp till 400.000 följare.
 • Har deltagit i flera olika master mind-grupper (som är en typ av gemensam coaching) samt hållit i gruppcoaching-program.
 • Under åren har jag också jobbat med allt från bröllops koordinering, servering, montering på industri, i butik, med att packa godis, på ålderdomshem och på förskola. Något som kanske inte verkar direkt relevant, men som jag tror ger mig bredare kunskap om livet. På spåret livskunskap har jag också flera gånger flyttat till nya städer där jag inte känt någon. Trotsat min (då) prata-engelska-skräck och bott en termin utanför London. Gått igenom break-ups, insett att livet jag lever är fel för mig, upplevt panikångest både själv och i nära relationer, osv. Sånt där som är viktig livskunskap, men av någon anledning sällan står med i ett cv…

Undrar du något? Tveka inte att höra av dig! Skicka ett mejl till hej@onespoonhappiness.se.

__
Om du vill utvecklas tillsammans med mig, men i dagsläget inte är redo för 1:1 coachning är Relax & Reboot ett bra ställe att börja på. Det är en digital kurs i personlig utveckling som bland annat består av 5 stycken workshops á 1,5h som alla på ett eller annat sätt hjälper dig att definiera ditt nuläge, hur du skulle vilja ha det och hur du tar dig dit. Fokus för kursen ligger på återhämtning och att få in mer glädje i livet.