fbpx
Menu

Återhämtning är A och O för att medarbetare ska hålla sig friska och semestern är en viktig del i den återhämtningen. Problemet är att många har svårt att komma ner i varv efter ett intensivt avslut innan semestern och därför ägnar dyrbar tid åt att vara fortsatt stressad.

“Njut av semestern från dag 1” är en föreläsning på ca 60 minuter där allt handlar om just detta, att inte slarva bort halva semestern på att “inte komma ner i varv”, sen få en vecka eller två av njutning och därefter börja stressa över att man ska tillbaka snart. Föreläsningen bygger på den senaste forskningen om hjärnan och nervsystemet och till detta får deltagaren ett gäng verktyg att använda både för att kunna slappna av från början och för att bättre hantera stressiga situationer som uppstår under ledigheten (barn som kräver underhållning, svärföräldrar som stannar för länge, dåligt väder, ensamhetskänslor/FOMO osv). 

Den här föreläsningen är helt digital och levereras i ett förinspelat format. Innehållet får er logo och typsnitt om så önskas. Kortare presentationsmaterial tas fram till sociala medier/intranät eller liknande och materialet finns sedan tillgängligt under 3 månader så att alla medarbetare kan titta på innehållet när det passar dem bäst.

Vill du boka in denna föreläsning till er organisation? Skicka ett mejl till hej@onespoonhappiness.se

Boka någon av mina andra föreläsningar:
Sömn: 5 verktyg för att bli av med sömnproblem
Skapa nya vanor – och behåll dem!
Mindre stress, oro och ångest