fbpx
Menu

Ge bort något de flesta önskar sig men inte har – frid i sinnet över jul. Boka den här föreläsningen till er personal som en extra julgåva och ni kommer få tillbaka ett glatt och återhämtat gäng i början av 2025.

Om jag säger att det jag behöver av dig är 2-5 minuter, för att helt skifta din känsla från stress till lugn, skulle du förmodligen tänka: omöjligt. Till skillnad från vad vi tidigare trott, visar dock den senaste forskningen om hjärnan och nervsystemet att det är fullt möjligt, bara man lär sig hur.

Hjärnan är en mer komplex maskin än något annat vi känner till och än finns det mycket kvar att upptäcka. Det forskningen kommit fram till hittills är att förändring kring beteenden, tankar och känslor faktiskt kan ske omedelbart, bara man vet hur man ska skapa förändringen. Lite som att det blir väldigt mycket lättare att baka goda pepparkakor eller lussekatter, om man följer ett recept, även om man kan ha tur och få till rätt blandning på frihand.

Den här föreläsningen kan förändra hela upplevelsen av julen, från en stressfull historia med mycket ångest, till den typ av upplevelse som deltagaren själv vill ha.

Omdöme från tidigare deltagare

Praktisk information:

Föreläsningen levereras i ett digitalt förinspelat format så att alla era anställda kan titta på innehållet vid en tidpunkt som passar dem. Ni har tillgång till innehållet från november.

Föreläsningen består av olika övningar som deltagaren får lära sig genom att göra dem tillsammans med mig. Dessa verktyg kan de sedan fortsätta använda under resten av livet om de vill. Innehållet utgår från den senaste neuroforskningen och förser deltagaren med övningar som är enkla att genomföra, men som i all sin enkelhet skapar kraftfull förändring.

Det som behöver hända för att förändring ska uppstå är nämligen att nya kopplingar mellan olika neurala nätverk i hjärnan skapas. Lite som att om du drar ur sladden i en julgransslinga, så slocknar alla lampor direkt, och är de seriekopplade behöver du bara byta ut en trasig lampa, för att få alla andra att lysa igen. Alla övningar och all information i föreläsningen har som mål att ge deltagaren flertalet sätt att själv skapa nya neurala kopplingar i hjärnan, för att snabbt kunna skruva ner sin upplevda stress och istället njuta av sin tillvaro.

För mer information och bokning, mejla till hej@onespoonhappiness.se

Boka någon av mina andra föreläsningar:
Mindre stress, oro och ångest
Sömn: 5 verktyg för att bli av med sömnproblem
Skapa nya vanor – och behåll dem!