fbpx
Menu

Föreställ dig att du uppnått det där målet. Det där målet som du kanske haft i nästan hela ditt liv. Eller det som du kom till insikt om för ett par månader sen, men som skulle kunna förändra allt.

Om det blev verklighet, hur skulle din vardag börja se ut då? Hur skulle ditt mående förändras? Hur skulle det påverka ditt liv?

Om svaret är mycket, ser jag fram emot att ses och skapa nya vågor i ditt liv 🌊

Klicka här för att läsa mer om hur coaching med mig vid 1-3 tillfällen fungerar

Fler sätt att jobba med mig:

Go Do Your Thing är en workshop för dig som vill starta eller utveckla din business. Vi ses under 1,5h och jag delar med mig av mina money wizard skills och min tioåriga erfarenhet av att driva onlineföretag.

Mer Glitter I Livet är ett tre månader långt coachingprogram för dig som vill ha mig som partner-in-crime under en längre tid. Vi ses då varje vecka och hörs via chatt däremellan.

Sömnprotokollet är en specifik coachingsession för dig som lider av insomnia och som vill ha verktyg för att kunna somna.

Så här säger Elina, Jessica och Madelene:

Är vi en bra match?

Jag är coachen för dig som vill se möjligheterna i livet (motgångar till trots) och vill göra något värdefullt av den tid du har här på jorden. Jag är för dig som vill saker – men som ibland (ofta?) fastnar i rädslor, i att tiden inte räcker till eller som bara behöver få någons fulla uppmärksamhet och support.

Jag väljer själv coach på känsla, på vilken energi personen i fråga utstrålar och vilka kunskaper hen har (och jag därmed kan få del av). Är du likadan kan du börja med att följa mig på Instagram, för där får du en ganska tydlig bild av vem jag är som person och coach. Vilken energi jag har och sättet jag angriper problem på. Vilket även framgår i podcasten Coaching over Coffee som finns att lyssna på här.

Mer om mig och min kunskap och erfarenhet hittar du även här.

Ett annat tips är att läsa igenom omdömen från personer som redan blivit coachade av mig. De ger också en bra bild över vad vi kan åstadkomma under våra sessioner.