fbpx
Menu

Mer Glitter I Livet

Mer glitter i livet

Föreställ dig en vardag där du är lite mer kär i din partner, skriker mindre åt barnen och tjänar mer pengar på jobbet ✨

Mer Glitter I Livet är upplägget för dig som blir glad av tanken på att investera tid och pengar i att förändra ditt liv. Som vill hänga med mig likt en partner-in-crime där jag under tre månader har din rygg och hjälper dig åstadkomma den förändring som du vill uppnå.

– Ida Steensland

Fler omdömen på min coaching hittar du här

Vad längtar du efter?

Om jag kunde knäppa med fingrarna och – poff – få dig att helt sluta tänka vissa specifika tankar eller – poff – få dig att börja göra något. Vad är det du vill sluta eller börja med?

Tankar leder till känslor. Känslor leder till agerande (eller avsaknad av sådant). Agerande leder till resultat. Och ofta händer allt det här så snabbt att du inte inser att något av stegen pågår, utan du upplever bara att du “är sån” eller att “livet är sånt”.

Längtar du efter ett liv utan katastroftankar? Eller en vardag med mer energi? Längtar du efter att leva det liv DU vill leva snarare än det som förväntas av dig? Eller har du en önskan om att våga stå upp mer för dig själv?

Vad längtar du efter och hur skulle ditt liv bli om du gav dig själv förutsättningarna att skapa det? Vill du ha hjälp av mig, låt mig då knäppa med fingrarna, taktfast och kontinuerligt en gång i veckan i tre månader och du kommer kunna säga hej till en väldigt ny verklighet.

Låter det som något för dig? Boka då in ett kostnadsfritt introduktionssamtal så avgör vi om vi är rätt matchning för varandra. För mer info mejla mig på hej@onespoonhappiness.se

Upplägg

I det här upplägget gör jag jobbet åt dig. I den mån det är möjligt – vilket är i ganska stor utsträckning. Vad innebär det? Jo, det innebär att vi ses en gång i veckan och det du behöver göra är att dyka upp.

Jag roddar, jag känner av stämningen, tar reda på var du befinner dig, vilka verktyg du behöver och var på vägen mot målet vi befinner oss. Att vi ses varje vecka innebär att jag hjälper dig att göra stora delar av jobbet under sessionerna.

Upplägget pågår i tre månader under vilka vi ses en gång i veckan. Varje session är cirka en timma lång och fokuserar på det som du behöver just nu. Vi jobbar sammanhängande över alla tre månaderna men vi gör också avstickare för specifika saker som kommer upp och behöver hanteras.

Detta upplägg utgår helt från dig och dina behov. Det bokas av dig som vill ha 100% uppbackning av mig under en längre tid. Utöver att vi ses en gång i veckan ingår support via chatt/röstmeddelanden däremellan.

Det här paketet kan bokas för support i privatlivet så väl som via en arbetsgivare eller för att driva ditt företag framåt. Är det dax att bli mer av den där personen du känner att du är – men som inte alltid syns till i det liv du faktiskt lever? 

Mejla mig på hej@onespoonhappiness.se så pratar vi vidare.