fbpx
Menu

Boka coaching

Du kan boka coaching både om du har en klar bild av vad du vill använda dina sessioner till eller om du mer har en vag känsla av vad det är du vill ha hjälp med.

Jag vet inte hur många gånger en person suttit framför mig och beskrivit en känsla eller ett scenario genom att leta efter orden, treva sig fram, kanske yttra något högt för första gången – och avslutar med ”åh, det där blev säkert jätterörigt”.

Det har inte hänt en enda gång att jag inte förstått vad personen i fråga menat. Och det säger jag inte för att skryta, utan för att påvisa att det som känns rörigt i ens eget huvud, ganska ofta låter ganska klart för den man berättar om saken för. Det är ju liksom lite det coaching är till för. Att få hjälp med ett utifrånperspektiv. Men också själv bli klarare över vad man vill/behöver genom att sätta ord på saker högt.

Hos mig kan du därmed boka tid – och få ut jättemycket av våra sessioner – oavsett om du har en glasklar bild över vad du vill ha hjälp med eller om du mer har ett område som du vill komma framåt med, men är osäker på hur.

Malin är lyhörd på så många nivåer och lager. Hon utmanar ens invanda tankemönster samtidigt som man känner sig enormt stöttad och trygg. Rekommenderar varmt!!” – Hanna Turi

Prova-på-session

Är du nyfiken på coaching och vad det kan ge dig? Eller vill du kanske testa på hur det är att jobba med just mig?

Då kan du boka en prova-på-session. Vi jobbar med ett specifikt problem/dilemma/skav/mål under 45 minuter. Det blir ett sätt för oss att bekanta oss med varandra samtidigt som jag kommer ge dig 100% fokus och gör allt för att du ska komma framåt.

En prova-på-session går boka vid ett tillfälle. Vill du jobba vidare tillsammans med mig efter det tillfället kan du boka in något av paketen nedan.

Pris: 1.500 SEK (1.200 kr + moms)
Betalas i förskott med Swish eller faktura

3 sessioner:

Passar för dig som vill ha avstämning 1 ggr/månad eller jobba intensivt med en specifik fråga under tre till sex veckor. Du kan boka både med en väldigt tydlig bild om vad du vill ha hjälp med eller mer en känsla av att något skaver, men inte exakt vad. Varje session kommer inledas med att du får berätta vilken fråga/fundering/dilemma/skav du vill att vi fokuserar på under sessionen.

Vi kan jobba både sammanhängande alla tre gångerna eller fokusera på helt olika saker vid varje tillfälle. Varje session är 60 minuter.

Pris: 10.000 SEK (8.000 ex.moms)
Betalas i förskott med Swish eller faktura

5 sessioner:

För dig som vill jobba intensivt med ett specifikt problem/problemområde under fem veckor, dig som vill ses ungefär varannan vecka eller en gång i månaden under en längre period.

Du kan boka både med en väldigt tydlig bild om vad du vill ha hjälp med eller mer en känsla av att något skaver, men inte exakt vad. Varje session kommer inledas med att du får berätta vilken fråga/fundering/dilemma/skav du vill att vi fokuserar på under sessionen.

Vi kan jobba både sammanhängande alla fem gångerna eller fokusera på helt olika saker vid varje tillfälle. Varje session är 60 minuter.

Pris: 15.000 SEK (12.000 ex.moms)
Betalas i förskott med Swish eller faktura

Är du intresserad av att boka coaching tillsammans med mig, skicka ett mejl till hej@onespoonhappiness.se och tala om vilket paket du funderar på, samt kortfattat vad du vill använda tiden till. Så återkopplar jag omgående med om jag tror att jag är rätt person för jobbet.

Coaching för företag

Vill du erbjuda coaching som anställningsförmån till dina anställda? Bra tänkt! Det kommer göra dem mindre stressade och mer produktiva! Att känna sig sedd, hörd och förstådd är ibland det avgörande för att inte hamna i en sjukskrivning – oavsett om den stressiga situationen pågår hemma eller på arbetsplatsen. Coachning är även ett sätt att bidra till gladare, modigare och mer engagerade anställda.

Du kan boka ett antal tillfällen till ett fåtal personer, till exempel kan tre personer får en session/månad i tre månader. Ett annat upplägg kan istället vara att 40 medarbetare får tillgång till en “pott” av 12 halvtimmes-sessioner/månad. De anställda kan då själva boka in sin tid, på för- eller eftermiddagen under en specifik veckodag.

Pris: beror på omfattning på uppdraget. Återkoppla med hur många personer som ska erbjudas coachning så återkommer jag med förslag på upplägg. Skicka din förfrågan till hej@onespoonhappiness.se

Vill du veta mer om vad du får ut av att boka coaching tillsammans med mig? Läs då gärna mina omdömen här.

__
Om du vill utvecklas tillsammans med mig, men i dagsläget inte är redo för 1:1 coachning är Relax & Reboot ett bra ställe att börja på. Det är en digital kurs i personlig utveckling som bland annat består av 5 stycken workshops á 1,5h som alla på ett eller annat sätt hjälper dig att definiera ditt nuläge, hur du skulle vilja ha det och hur du tar dig dit. Fokus för kursen ligger på återhämtning och att få in mer glädje i livet.