fbpx
Menu

Boka coaching

Du kan boka coaching både om du har en klar bild av vad du vill använda dina sessioner till eller om du mer har en vag känsla av vad det är du vill ha hjälp med.

Jag vet inte hur många gånger en person suttit framför mig och beskrivit en känsla eller ett scenario genom att leta efter orden, treva sig fram, kanske yttra något högt för första gången – och avslutar med ”åh, det där blev säkert jätterörigt”.

Det har inte hänt en enda gång att jag inte förstått vad personen i fråga menat. Och det säger jag inte för att skryta, utan för att påvisa att det som känns rörigt i ens eget huvud, ganska ofta låter ganska klart för den man berättar om saken för. Det är ju liksom lite det coaching är till för. Att få hjälp med ett utifrånperspektiv. Men också själv bli klarare över vad man vill/behöver genom att sätta ord på saker högt.

Hos mig kan du därmed boka tid – och få ut jättemycket av våra sessioner – oavsett om du har en glasklar bild över vad du vill ha hjälp med eller om du mer har ett område som du vill komma framåt med, men är osäker på hur.

Malin är lyhörd på så många nivåer och lager. Hon utmanar ens invanda tankemönster samtidigt som man känner sig enormt stöttad och trygg. Rekommenderar varmt!!” – Hanna Turi

Gratis prova-på-coaching

Känner du dig lockad av tanken på coaching, men är osäker på vad det faktiskt innebär och/eller vad du kan få ut av det? Då tycker jag du ska boka in gratis prova-på-coaching med mig.

För att du ska få ut maximalt av din coaching session, fundera på vilket område du allra helst skulle vilja ha hjälp med och ta med dig den frågan till vårt möte – så kommer jag göra allt jag kan för att hjälpa dig framåt.

Prova-på-coaching pågår under 15 minuter, där allt fokus och kraft ligger på att skapa klarhet och lösningar. Så har du en önskan om förändring – boka in dig!

Prova-på-coaching går att boka vid 1 tillfälle. Vill du ha mer coaching efter det är du välkommen att boka något av paketen nedan.

Boka en tid för gratis coaching

Solve it now

Har du ett avgränsat område du skulle vilja ha hjälp med? Något konkret du funderar på som skulle behöva en lösning NU.

Då kan du boka ett enstaka coachingtillfälle hos mig. Vi jobbar då med ett specifikt problem/dilemma/skav/mål under 45 minuter. Efter denna session kommer du vara påfylld med energi och vilja ta action. Lösa trådar kommer vara utredda och du kommer ha en klar bild över hur du går vidare.

I detta paket ingår:
1 sessioner á 45 min
1 uppföljningsmejl efter vårt samtal

Pris: 1.500 SEK (1.200 kr + moms)
Betalas i förskott med Swish eller faktura

Full support: 3 månader

I detta upplägg håller jag space för dig och din utveckling under tre månader. Du kan boka både med en väldigt klar bild över vad du vill ha hjälp med eller mer känslan av att livet skaver, men inte exakt på vilket sätt.

I detta paket ingår:
3 sessioner á 1h
Uppföljning på mejl efter varje samtal
Support via text-/röstmeddelanden mellan sessionerna
Övningar/uppgifter utifrån vad du behöver för din utveckling

Varje session inleds med att du får berätta vilken fråga/fundering/dilemma/skav du vill att vi fokuserar på för dagen och därefter läggs allt fokus på att du ska komma framåt och hitta lösningar. Vi kan jobba både sammanhängande alla tre gångerna eller fokusera på helt olika saker vid varje tillfälle, allt efter dina behov och önskemål.

Pris: 10.000 SEK (8.000 ex.moms)
Delbetalning är möjligt.

Full support: 5 månader

I detta upplägg håller jag space för dig och din utveckling under fem månader. Du kan boka både med en väldigt klar bild över vad du vill ha hjälp med eller mer känslan av att livet skaver, men inte exakt på vilket sätt.

I detta paket ingår:
5 sessioner á 1h
Uppföljning på mejl efter varje samtal
Support via text-/röstmeddelanden mellan sessionerna
Övningar/uppgifter utifrån vad du behöver för din utveckling

Varje session inleds med att du får berätta vilken fråga/fundering/dilemma/skav du vill att vi fokuserar på för dagen och därefter läggs allt fokus på att du ska komma framåt och hitta lösningar. Vi kan jobba både sammanhängande alla fem gångerna eller fokusera på helt olika saker vid varje tillfälle, allt efter dina behov och önskemål.

Pris: 15.000 SEK (12.000 ex.moms)
Delbetalning är möjligt.

BOKA COACHING genom att skicka ett mejl till hej@onespoonhappiness.se och tala om vilket paket du funderar på, samt kortfattat vad du vill använda tiden till. Så återkopplar jag omgående med om jag tror att jag är rätt person för jobbet.

Coaching för företag

Vill du erbjuda coaching som anställningsförmån till dina anställda? Bra tänkt! Det kommer göra dem mindre stressade och mer produktiva! Att känna sig sedd, hörd och förstådd är ibland det avgörande för att inte hamna i en sjukskrivning – oavsett om den stressiga situationen pågår hemma eller på arbetsplatsen. Coachning är även ett sätt att bidra till gladare, modigare och mer engagerade anställda.

Du kan boka ett antal tillfällen till ett fåtal personer, till exempel kan tre personer får en session/månad i tre månader. Ett annat upplägg kan istället vara att 40 medarbetare får tillgång till en “pott” av 12 halvtimmes-sessioner/månad. De anställda kan då själva boka in sin tid, på för- eller eftermiddagen under en specifik veckodag.

Pris: beror på omfattning på uppdraget. Återkoppla med hur många personer som ska erbjudas coachning så återkommer jag med förslag på upplägg. Skicka din förfrågan till hej@onespoonhappiness.se

Här kan du läsa mer om vad mina tidigare coachingkunder har fått ut av att boka coaching tillsammans med mig.

__
Om du vill utvecklas tillsammans med mig, men i dagsläget inte är redo för 1:1 coachning är Relax & Reboot ett bra ställe att börja på. Det är en digital kurs i personlig utveckling som bland annat består av 5 stycken workshops á 1,5h som alla på ett eller annat sätt hjälper dig att definiera ditt nuläge, hur du skulle vilja ha det och hur du tar dig dit. Fokus för kursen ligger på återhämtning och att få in mer glädje i livet.