fbpx
Menu

Omdömen

Så här säger några av de personer som jag haft förmånen att få coacha:

Omdöme Petra Månström

“Malin är otroligt lyhörd och det är oerhört uppfriskande att hon snabbt ville konkretisera mina framtidsdrömmar med tydliga handlingsplaner. Flera av hennes råd har redan visat sig fungera mycket bra och det säger väl egentligen allt. Exakt det där man önskar av en riktigt grym coach.” – Petra Månström, driver Sveriges största podcast inom träning, löpcoach, författare m.m  (@maratonpetra 100.000 följare på Instagram)

Omdömme coaching Hanna Turi

Malin är lyhörd på så många nivåer och lager. Hon utmanar ens invanda tankemönster samtidigt som man känner sig enormt stöttad och trygg. Rekommenderar varmt!!Hanna Turi @turitarot

När Malin coachar känns det som den perfekta blandningen av att bli utmanad, stöttad och omhändertagen. Det är konkret, tydligt och varmt, det är uppenbart att hon vill att jag ska nå mina mål. Med Malin som coach vågar jag sikta högre och jag får hjälp att sålla bort onödig självkritik samtidigt som jag lär mig att tolka andra människors input mer positivt. Varje samtal är en energiboost som dessutom ger mig bränsle till reflektion. Reflektion som i förlängningen gör mitt liv bättre.” – Wilda Nilsson, Outdoor influencer (@outdoor_wilda +11.000 följare på Instagram)

TACK för detta! Det känns sorgligt att det är slut! 🤯 (Så väldigt glad att vi kör igen till hösten) Fastnar just nu i att jag så gärna vill få till en vettig text så att folk ska förstå hur bra du är!! 😅🌸 Men tar verkligen med mig att det är spännande att se vilken skiftning det har blivit i min vardag med företaget på den här korta tiden! Jag tar mig an problem och utmaningar på ett helt annat sätt.Sofia Kalén, Trädgårdsdesigner (Hela hennes omdöme kan läsas längre ner)

Malin är trygg i sin roll som coach & sprider en härlig, positiv energi. Under samtalet utmanade hon på ett utvecklande sätt, där jag fick frågor som tog mig framåt i min process. Under coachningen var det tydligt att Malin ville hjälpa mig att att tänka utvecklande & jag fick möjlighet att vrida & vända på mina “sanningar” för att på så sätt hitta nya lösningar & metoder att komma framåt. Återigen, tack för en utvecklande coachningssession! Sara Irenheim, Stresspedagog & Yogalärare

Anonym, man 60 år

Forts: Sofia Kalén:
Malin har förmågan att hålla tråden i mina tankebanor och lyssna in, att formulera det som är svårt att sätta ord på och hålla platsen för att låta tankarna landa. Hon kommer med nya infallsvinklar och tips på läsning i olika ämnen, något som jag uppskattar då känslan av coachingtillfället hänger i längre. Det är spännande att se vilken skiftning det har blivit i min vardag med företaget! Jag tar mig an problem och utmaningar på ett annat sätt. Funderar på vilken vinst som görs genom att jag stannar i ett visst beteende, tex, stress i olika projekt. Jag kan varmt rekommendera Malin som företagscoach! Läs hela Sofias omdömme här.

Redo att boka in coaching? Välj hur många sessioner som passar dig!