fbpx
Menu

Omdömen

Det finns inget som löser upp tankeknutar bättre än att prata med någon och då särskilt med någon utomstående. För mig har Malin verkligen varit en sån person. Vi jobbar till viss del inom samma bransch så hon har verkligen förstått sig på mig och varit insatt i problematiken. Dessutom är hon extremt påläst och har alltid en läsvärd länk att skicka som kan hjälpa en att guida en rätt, även långt efter sessionens slut.

Jag har haft coaching med Malin vid tre tillfällen och känner bara genom det att jag har lärt mig nya saker om mig själv och fått nya sätt att se på saker som tidigare varit stora problem för mig. Hon är lugn, avslappnad, enkel att prata med, lyssnar bättre än någon annan och är dessutom väldigt rak och ärlig, vilket är ett måste för att man ska kunna pushas framåt. Hon är en investering! – Elin Kero, Fotograf & Kreatör (@Nevnarien +24.000 följar på Instagram)

Min coaching med Malin var spot-on! Med mig från samtalet fick jag nya perspektiv på min företagsidé, dels rent praktiskt hur jag kan gå tillväga men också på ett övergripande plan om varför denna idé är viktig för mig. Efter samtalet kände jag mig fylld med både energi och konkreta steg att ta denna idé vidare.

Att Malin dessutom tipsade mig om en plattform som gör att jag inte behöver investera 30 000kr på min hemsida gjorde inte saken sämre. Jag rekommenderar Malin varmt om du söker ett klokt och inspirerande bollplank!” – Anna-Karin Mikkelä, HR & Teamutveckling

Omdöme Petra Månström

Malin är otroligt lyhörd och det är oerhört uppfriskande att hon snabbt ville konkretisera mina framtidsdrömmar med tydliga handlingsplaner. Flera av hennes råd har redan visat sig fungera mycket bra och det säger väl egentligen allt. Exakt det där man önskar av en riktigt grym coach.” – Petra Månström, Träningsinfluencer. Driver Sveriges största podcast inom träning, är löpcoach, författare m.m  (@maratonpetra +100.000 följare på Instagram)

Omdömme coaching Hanna Turi

Malin är lyhörd på så många nivåer och lager. Hon utmanar ens invanda tankemönster samtidigt som man känner sig enormt stöttad och trygg. Rekommenderar varmt!! – Hanna Turi @turitarot

“När Malin coachar känns det som den perfekta blandningen av att bli utmanad, stöttad och omhändertagen. Det är konkret, tydligt och varmt, det är uppenbart att hon vill att jag ska nå mina mål. Med Malin som coach vågar jag sikta högre och jag får hjälp att sålla bort onödig självkritik samtidigt som jag lär mig att tolka andra människors input mer positivt. Varje samtal är en energiboost som dessutom ger mig bränsle till reflektion. Reflektion som i förlängningen gör mitt liv bättre.” – Wilda Nilsson, Outdoor influencer (@outdoor_wilda +11.000 följare på Instagram)

TACK för detta! Det känns sorgligt att det är slut! 🤯 (Så väldigt glad att vi kör igen till hösten) Fastnar just nu i att jag så gärna vill få till en vettig text så att folk ska förstå hur bra du är!! 😅🌸 Men tar verkligen med mig att det är spännande att se vilken skiftning det har blivit i min vardag med företaget på den här korta tiden! Jag tar mig an problem och utmaningar på ett helt annat sätt. – Sofia Kalén, Trädgårdsdesigner (Hela hennes omdöme kan läsas längre ner)

Malin är trygg i sin roll som coach & sprider en härlig, positiv energi. Under samtalet utmanade hon på ett utvecklande sätt, där jag fick frågor som tog mig framåt i min process. Under coachningen var det tydligt att Malin ville hjälpa mig att att tänka utvecklande & jag fick möjlighet att vrida & vända på mina “sanningar” för att på så sätt hitta nya lösningar & metoder att komma framåt. Återigen, tack för en utvecklande coachningssession! Sara Irenheim, Stresspedagog & Yogalärare

Forts: Sofia Kalén:
Malin har förmågan att hålla tråden i mina tankebanor och lyssna in, att formulera det som är svårt att sätta ord på och hålla platsen för att låta tankarna landa. Hon kommer med nya infallsvinklar och tips på läsning i olika ämnen, något som jag uppskattar då känslan av coachingtillfället hänger i längre. Det är spännande att se vilken skiftning det har blivit i min vardag med företaget! Jag tar mig an problem och utmaningar på ett annat sätt. Funderar på vilken vinst som görs genom att jag stannar i ett visst beteende, tex, stress i olika projekt. Jag kan varmt rekommendera Malin som företagscoach! Läs hela Sofias omdömme här.