fbpx
Menu

Längre omdömen

Sofia Kalén (forts):

Jag har provat coaching både privat och för företaget innan, så mina förväntningar var att få en acountability-partner som puffar mig i rätt riktning och får saker att hända. Och samtidigt som jag skriver detta inser jag att skillnaden mellan tidigare tillfällen och nu är att tidigare har jag förväntat mig att en coach ska säga/göra något som magiskt löser alla mina problem. Nu är jag medveten om att vi kan vända och vrida på tankar/funderingar/problem tillsammans och att det är upp till mig att lösa det hela med din hjälp att se på problemet ur en annan synvinkel. 

Det tydliga upplägget tilltalar mig verkligen. Det känns som att jag haft en tanke innan samtalet och så trillar det ner en polett när vi pratar och jag förstår att det är något helt annat som ligger bakom mitt skav. En tydlig skiftning är att jag numera kan fråga mig själv vilken vinst jag gör genom att stanna kvar blockerad i en tanke eller känsla.Varannan vecka passar perfekt för min vardag. Coachingen sker på en vecka då inte barnen tar all tankeverksamhet, utan det finns tid till att reflektera även efteråt. Även om tre tillfällen kan kännas kort i början så har det verkligen skiftat något i mig på dessa sessioner. Jag kan se att många beteenden är, oavsett hur dom uppkom från start, självvalda och att jag kan göra något för att ändra på det. 

“Kan jag hantera livsfarliga djur kan jag hantera annat som känns farligt i livet!” Denna kommentar från dig kommer finnas med mig och ge mig lite extra mod. Har också verkligen fått igång tankarna om hur jag vill styra mitt företag, efter mina egna önskemål, inte hur mallen ser ut eller hur andra gör. Åter igen tusen tack för här coachingtillfällena, ser så fram emot att jobba ihop även i höst! – Sofia Kalén