fbpx
Menu
workbook självcoaching

Självcoaching 1 ggr/vecka

Ibland är allt du behöver att någon ställer rätt fråga. Och därför är det precis vad jag kommer att göra, att varje veckan ställa dig en fråga. Vill du kontinuerligt få nya tankar att jobba med, utan att behöva lägga ner allt för mycket tid, signa då upp dig för gratis självcoaching. Du får då mejl i veckan med fem minuters läsning och lägger sedan valfri tid att fundera över ditt svar. Läs mer och signa upp dig här.

Vill du hellre ha innehållet som en utskriftsvänlig workbook + tillhörande föreläsning klicka här.

Coaching over coffee podcast

Coaching over coffee

Coaching over Coffee är en podcast från One Spoon Happiness där du varje veckan kan ta del av tankar, mindset och konkreta övningar för dig som vill lära dig mer om dig själv och dina livsmönster.

Lyssna på Coachin over Coffee som podcast på Spotify

Se innehållet i videoformat på instagramkontot @onespoonhappiness

coaching over coffee omdöme
Nyhetsbrev

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Vill du ha pepp, kärlek och inspiration rakt ner i din digitala postlåda, ca en gång i månaden? Signa då upp dig på mitt nyhetsbrev, så får du också förtur till kurser och specialerbjudanden, vid de tillfällen jag har sådant.

Signa upp dig på nyhetsbrevet

Stig upp pigg 05.00

Mini-kurs: Så gör du för att stiga upp pigg 05.00

Vill du ha mer kvalitetstid i livet, stressa mindre och få mer egentid eller tid till att genomföra ett roligt projekt? Då tycker jag du ska anta utmaningen om att (i en period) stiga upp 05.00

Signa upp dig på mini-kursen

kallbad

Kallbadsguide: för dig som vill testa kallbad utan bastu

Är du nyfiken på det här med kallbad och dess goda effekt på både hälsa och psyke? Ladda då ner den här guiden för att lära dig allt om hur du gör för att genomföra ditt första.

Ladda ner guide

mer energi och flow i livet

Livsflow: 5 övningar för dig som vill ha mer flow i livet

Mina fem bästa övningar för dig som vill få mer flow i livet.

Ladda ner guide