fbpx
Menu
Vad är självocoaching och hur kommer du igång?

Självcoaching 1 ggr/vecka

Ibland är allt du behöver att någon ställer rätt fråga. Och därför är det precis vad jag kommer att göra, att varje veckan ställa dig en fråga. Vill du kontinuerligt få nya tankar att jobba med, utan att behöva lägga ner allt för mycket tid, signa då upp dig för gratis självcoaching. Du får då mejl i veckan med fem minuters läsning och lägger sedan valfri tid att fundera över ditt svar. Läs mer och signa upp dig här.

Coach med muminmugg i handen

Coaching over coffee

På Instagram coachar jag över en kopp kaffe ca en gång i veckan. Ämnena varierar men ofta plockar jag upp någon fråga som mina coachingklienter har eller så pratar jag allmänt runt något som rör personlig utveckling. Avsnitten är 5-10 minuter långa och rekommenderas för dig som vill lära dig mer om dig själv och dina livsmönster. Alla avsnitt hittas här.

coaching over coffee omdöme
Nyhetsbrev

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Vill du ha pepp, kärlek och inspiration rakt ner i din digitala postlåda, ca en gång i månaden? Signa då upp dig på mitt nyhetsbrev, så får du också förtur till kurser och specialerbjudanden, vid de tillfällen jag har sådant.

Signa upp dig på nyhetsbrevet

Stig upp pigg 05.00

Mini-kurs: Så gör du för att stiga upp pigg 05.00

Vill du ha mer kvalitetstid i livet, stressa mindre och få mer egentid eller tid till att genomföra ett roligt projekt? Då tycker jag du ska anta utmaningen om att (i en period) stiga upp 05.00

Signa upp dig på mini-kursen

kallbad

Kallbadsguide: för dig som vill testa kallbad utan bastu

Är du nyfiken på det här med kallbad och dess goda effekt på både hälsa och psyke? Ladda då ner den här guiden för att lära dig allt om hur du gör för att genomföra ditt första.

Ladda ner guide

mer energi och flow i livet

Livsflow: 5 övningar för dig som vill ha mer flow i livet

Mina fem bästa övningar för dig som vill få mer flow i livet.

Ladda ner guide