fbpx
Menu

Så här säger tidigare deltagare

För mig finns det ett före och ett efter Heliga cirkeln, så stor betydelse har den haft för mig.  Inte nog med att jag fått ta del av en tankeväckande och igångsättande bok, jag har haft ynnesten att inleda varje vecka med att träffa en varm, stöttande grupp som välkomnat och hejat på mig, precis där jag är och som jag är. Min förhoppning om att Heliga cirkeln skulle leda till mer kreativitet infriades verkligen. Det jag inte hade räknat med var den personliga utveckling som Heliga cirkeln medförde och som kanske haft en ännu större betydelse för mig. Malin har lett träffarna proffsigt och med hjärta och verkligen månat om att vi alla ska utvecklas och få ut så mycket som möjligt.– Maria Gunnarsson

“”Denna heliga cirkel gav så mycket mer än jag kunde tro! Med hjälp av boken och inspirationen från gruppen tog jag tag i utmaningar som jag länge undvikit eller inte varit medveten om att jag hade. Att varje vecka få träffas och ta del av varandras processer, utmaningar och insikter har varit så givande! Utan cirkeln hade jag inte vågat se och ta vara på de möjligheter som nu har gjort att jag kunnat uppfylla en barndomsdröm. Att ha med sig andra i denna process var helt avgörande för att jag skulle ta mig igenom boken! Det gjorde att jag tog mig tid att läsa och göra övningarna. Det jag uppskattade så mycket med cirklarna var att kunna få ta del av andras resa, höra andras resonemang och insikter – det blev en del av min egen utveckling i denna process. Stort TACK till dig, Malin!“. – Sara Irenheim

“Jag har lärt mig att uppskatta tillvaron mer. Utifrån att jag själv har skapat den, jobbat hårt för den. Den kanske inte ser så märkvärdig ut utifrån, men den är 100 % mig själv, inifrån. Människor som jag kanske inte förstår varför jag inte uppskattat så mycket har jag liksom fått mer kvitto på varför, och skeenden i livet som jag inte trivts med, har jag fått hjälp att uppmärksamma. Jag har landat bättre i mig själv och min tillvaro. Det betydde exempelvis att jag INTE sa upp mig, det betydde att jag förstår bättre varför jag är kvar. Jag älskar mitt jobb, men jag behöver lite mer luft och tid till annat, så jag lyckades formulera det för mig själv och min chef, att jag inte vill gå ner i tid för att jag är på väg bort, utan för att jag vill vara kvar på ett hållbart sätt.” – Lina Normark

”Tusen tack för den här upplevelsen! Den har gett mig en självförtroendeboost och många nya verktyg att jobba med. Jag gick med i den här cirkeln för att jag ville utvecklas både personligen och kreativt och har fått ut så mycket av det här. En av de stora sakerna jag reagerade på var de väldigt öppna samtalen, att folk inte var rädda för att öppna sig och dela med sig av erfarenheter. Det har också varit väldigt givande att ta del av fem andra personers tankar om varje veckas text. Att inse hur både olika och lika vi alla tänker, det har inspirerat mycket. Allt har varit väldigt proffsigt, att leda en grupp med personer på olika nivåer och med olika livserfarenheter är imponerande och du har gjort det med största beröm.” – Jan Forsmark

“Den heliga cirkeln var för mig ett fantastiskt sammanhang att landa i. Under Malins ödmjuka och kunniga ledning guidades vi genom 12 veckor av läsning, kreativitet och övningar. Djupa och fina samtal blandades med skratt och igenkänning. Min kreativa sida har fått en booster och ett lugn har lagt sig i min själ. Jag unnar mig nu egen kreativ tid, har fått den inre kritikern att tystna något och på det stora hela känns det som att jag hittat hem i mig själv och mitt skapande. Upplägget med zoom, egna uppgifter och en tydlig struktur på kursen och mötena storgillade jag.” – Johanna Eisfeldt

”Att vara med i cirkeln har gett mig ny energi inför varje kommande vecka, en ny morgonritual som ger mig bra perspektiv på mig själv i morgonsidorna och pepp om att göra saker för att jag ska må bra.” – Elina Carlborg

Att vara med i den Heliga Cirkeln har varit både allvarligt och kul. Har jag tagit med mig otroligt kloka nya insikter från de andra deltagarna. Tänk att man kan tänka så helt olika! Det har gett mig helt ny syn på varför jag ibland inte alls möts av det beteendet jag förväntade mig. Om det blir en del 2 så är jag den första att anmäla mig. Tack Malin!” – Marie Almqvist

Den heliga cirkeln har gett väldigt mycket inspiration och pepp, det har varit något jag har sett fram emot varje vecka! Jag skulle rekommendera cirkeln till någon som vill skapa mer plats för kreativitet i livet, men som också är intresserad av personlig utveckling. Guld för någon som går och funderar på en förändring som har att göra med en kreativ dröm! Grupptrycket är helt klart bra för att få tummen ur och göra istället för att bara längta, men sen det är också fantastiskt att få vara i ett positivt sammanhang som hejar på.” – Sonja Pettersson