fbpx
Menu

Boka en halvdag med mig

Alla vet inte vad de vill, men det vet du. Frågan är bara hur du ska ta dig dit.

Det kan vara två väldigt olika saker att tydligt se VAD du vill, och HUR du ska ta dig dit. När du bokar in en halvdag tillsammans med mig tar vi dig från tanke till handling. Genom att lägga fokus på (bland annat):

  • Vad som får DIG motiverad att genomföra saker
  • Vad som håller dig tillbaka (tankar/hjärnspöken m.m)
  • Vad som egentligen är viktigast för dig med 2024
  • Vad som ska prioriteras/prioriteras bort

(Upplägget kan bokas för att lägga fokus på ditt privatliv, din karriär, ditt ledarskap eller ditt företag.)

Låt oss inleda 2024 med en tydligt plan och konkreta verktyg (anpassade till dig) allt för att du ska lyckas med exakt det där som du vill.

Detta ingår:

>> En halvdag tillsammans med mig. Två block om 1h 45 min med en halvtimmas paus däremellan.

>> Uppföljning via mejl vid ett tillfälle.

>> Vi ses digitalt via Zoom.

>> Strategi. Coaching. Mentorskap. Marknadsföring. Självhypnos. Ledarskap. You name it. Du får del av all min kunskap, alla mina verktyg, allt anpassat utifrån dig och vad du vill lägga fokus på.

PRIS: 5.000 SEK + moms
Betalas av dig eller din arbetsgivare

Black Friday erbjudande:
20% rabatt (Gäller t.o.m 26/11)

Kan bokas vardagar under december och januari. Först till kvarn gäller för lediga datum. Betalning sker i förskott.

Boka genom att mejla till hej@onespoonhappiness.se

Jag hjälper dig där du står. Det betyder att varje kick-off kommer se olika ut. Men vi kommer utgå från en grund där vi tar reda på:

  • Hur du motiveras (stora mål, små mål, tydliga detaljplaner, att planera i stora drag osv).
  • Vilka eventuella hinder som finns för att uppnå det du vill + verktyg för att överkomma dem.
  • Vad som är viktigast (inte alltid vad man initialt tror)
  • Hur en rimlig handlingsplan ser ut för dig.

Du kan boka in den här halvdagen med en tydlig vision om vart du är påväg och vad du vill med nästa år, för att få hjälp att realisera din plan. Du kan också boka in den här halvdagen med en tydlig önskan om förändring, utan att veta exakt var det är du vill, för att få guidning i hur du ska satsa.

Efter vår halvdag kommer du:

>> Ha en klar bild över vad som ska vara i fokus under 2024.

>> Ha en realistisk plan över vad som behöver genomföras för att komma dit.

>> Blivit av med eventuella (inre) hinder som finns för att komma dit du vill.

>> Vara påfylld med pepp, energi och visshet i vad du vill och behöver göra. (Och vad du inte ska göra)

Tidigare omdömen från personer som jobbat med mig under kortare eller längre tid:

“Efter min coaching med Malin känns det som att jag förstår livet bättre. Som att jag öppnat ögonen. Jag är såå mkt mer harmonisk och njuter mer av livet på ett sätt jag inte trodde var möjligt. Det här är något jag önskar att alla ger till sig själva, jag personligen ångrar att jag inte gjort detta tidigare!” – Ida Steensland

“Det finns inget som löser upp tankeknutar bättre än att prata med någon och då särskilt med någon utomstående. För mig har Malin verkligen varit en sån person. Hon är lugn, avslappnad, enkel att prata med, lyssnar bättre än någon annan och är dessutom väldigt rak och ärlig, vilket är ett måste för att man ska kunna pushas framåt. Hon är en investering!” – Elin Kero, Fotograf & Kreatör

“När Malin coachar känns det som den perfekta blandningen av att bli utmanad, stöttad och omhändertagen. Det är konkret, tydligt och varmt, det är uppenbart att hon vill att jag ska nå mina mål. Med Malin som coach vågar jag sikta högre och jag får hjälp att sålla bort onödig självkritik samtidigt som jag lär mig att tolka andra människors input mer positivtVarje samtal är en energiboost som dessutom ger mig bränsle till reflektion. Reflektion som i förlängningen gör mitt liv bättre.” – Wilda Nilsson

Säkra din plats genom att mejla till hej@onespoonhappiness.se