fbpx
Kallbad i Mälaren
Vardagsmod

Vinterbad / Isbad blev dagens vardagsmod

Har på det stora hela haft en lite halvers dag. Inspirationen har varit i botten och allmänna prestationskrav har hopat sig över mig som små ilskna moln. Man har ju sådana dagar ibland, men jag har svårt att ta mig ur spiralen när den väl dragit igång.

Runt lunch tog jag mig dock ut på en promenad vilket fick mig i bättre balans. Gick också förbi mitt badställe och såg att det låg is på sjön. Och tänkte att “nu skulle man ju passa på egentligen”, men det kändes jobbigt och roddigt (och läskigt) så jag tänkte att det får bli en annan gång.

Och sen blev jag superirriterad på mig själv, på att jag är en person som bara skjuter på allt. Varför inte göra det idag och få en minnesvärd dag, istället för en dag i mängden som bara göra att känslan av att inte leva livet växer sig större?

Sagt och gjort. Gick hem och hämtade min kille som precis slutat jobbet (för en inte bör bada i isvatten ensam tänker jag) och gjorde det bara. Så idag hörrni, har jag premiär på isbad! Så najs!

Superläskigt innan, inte särskilt farligt när jag väl va i (mer än fingrarna som tappade motoriken) och jag tror faktiskt jag kände av swimmers-high för första gången! SÅ NÖJD!

Vill du göra något. GÖR DET BARA. Vänta inte. Varje dag du gör något minnesvärt får du tiden att gå långsammare, det vill säga känslan av att livet blir längre! Det är sant! Läste det i en bok nyligen, lovar att utveckla den idén framöver!

/Malin

Dela med dig av inlägget
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *