fbpx
Menu

På onespoonhappiness.se hittar du artiklar, gratisguider och inspirationsvideos runt ämnen som alla på något sätt kretsar runt att LEVA MER.

Jag som driver OneSpoonHappiness heter Malin Tegnhammar och jag är författare, föreläsare och coach. Som den boknörd jag är har jag läst och praktiserat innehållet ur hundratals böcker om hjärnan och personlig utveckling de senaste 10 åren. Jag lär mig gärna nytt och har gått mindre kurser inom en rad olika ämnen så som samtalsmetoden IM och krishantering.

I bagaget finns också en fil.kand i ekonomi och en certifiering i Integrative Change Work.

Integrative Change Work utgår från den senaste forskningen om hjärnan och nervsystemet och innefattar bland annat kunskap om:

  • Hur du aktivt och medvetet kan jobba både med dit medvetna och dit undermedvetna och genom det uppnå mycket snabbare resultat än om du bara försöker förändra medvetna tankar och reaktioner på en situation/ett problem.
  • Hur du kan lära dig att koda om responsen på saker som vanligtvis triggar dig, så att du kan bli fri från negativa reaktioner orsakade av gamla minnen och traumamönster.
  • Forskningsstödda förändringsarbetsprocesser så att du kan förändra vilken vana som helst, genom att arbeta med både tankar och nervsystemets reaktioner.
  • Att snabbt kunna reglera fight/flight/freez responser för att lösa upp blockeringar och genom det dramatiskt minska tiden för att uppnå bättre mående.

Vill du boka in någon av mina föreläsningar hittar du mer information om dem här.

Vill du anlita mig som coach kan du läsa mer om mina paket och hur jag coachar här.

Vill du köpa någon av mina böcker eller andra produkter, hittar du dem här.

En sked lycka (mod – sorg – kolsyrabubbel – förtvivlan och vardag)
/Malin