fbpx
Menu
Malin Tegnhammar

På onespoonhappiness.se hittar du artiklar, gratisguider och inspirationsvideos runt ämnen som alla på något sätt kretsar runt att LEVA MER.

Jag som driver OneSpoonHappiness heter Malin Tegnhammar och jag är författare och coach. Jag startade livet som rädd för i princip allt (tänk på Nasse i Nalle Phu och du har en ganska bra bild av mig). En nitlott som över tid dock visat sig ganska gynnsam, då det gjort att jag ständigt behövt öva på att bli modigare. En förfärlig massa år av träning senare och med ett antal hundra lästa böcker i bagaget är mitt motto nu att vara den modigaste rädda personen jag vet.

Jag tror, på riktigt, att den som vågar ge sina önskningar och drömmar en chans, generellt sätt är lyckligare, än de som inte gör det. Att lyssna till hjärtats viskningar kräver dock enormt mycket mod, och då är det lättare om man vet att man är flera! Därför har jag också skapat kurser där den utvecklingen kan ske tillsammans.

Jag hoppas att du ska kunna använda dig av tipsen, idéerna och inspirationen från den här sidan till att påbörja förverkligandet av ditt drömliv. Och att jag genom mina budskap ser till att vi gemensamt jobbar på att påminna oss själva om att ingen går runt och är lycklig jämt. Utan att ett lyckligt liv består av att man har lyckliga stunder. Stunder man kan öva upp sig på att skapa.

Vill du jobba tillsammans med mig kan du anlita mig som coach. Då kan du läsa mer om mig och hur jag coachar här. Du kan också gå någon av mina kurser, eller handla mina böcker och produkter i shoppen.

En sked lycka (mod – sorg – kolsyrabubbel – förtvivlan och vardag)
/Malin