fbpx
Menu

HELIG CIRKEL

En kurs för dig som vill hitta dina drömmar och börja leva livet lite mer på dina egna villkor. Kursen genomförs i en liten intim grupp. Vi går under 13 veckor igenom Julia Camerons program “Lev kreativt” genom egen läsning och ett gemensamt digitalt möte varje vecka.

Cirkeln har möte på måndagar, en grupp ses 12.00-13.00 den andra 18.00-19.00. Tredje omgången hålls hösten 2022, dit anmälan nu är öppen.

Läs mer om vad det innebär att vara del av en Helig Cirkel. Samt ta del av de omdömen som tidigare deltagare gett.

RELAX & REBOOT

Relax & Reboot är en kurs i personlig utveckling som du kan genomföra på valfri plats och på det sätt som passar dig. Kanske har du möjligheten att åka iväg en helg och genomföra upplevelsen i ett svep, som ett retreat. Kanske passar det dig bättre att genomföra de olika workshopsen en i taget, vanliga veckodagar.

Relax & Reboot handlar om att ge dig själv utrymmet att koppla av och samtidigt göra en uppdatering av den interna hårddisken. Är de tankar du tänker verkligen de du vill ha? Ser vardagen ut som du vill? Bjuder du in tillräckligt med glädje i ditt liv? Och om inte, hur skapar du i så fall en förändring?

Läs mer om vad Relax & Reboot innehåller, samt ta del av de omdömen från tidigare deltagare.