fbpx
tjej badar kallbad i mälaren
Personlig utveckling

Kallbad: ett sätt att leva life

Som ni vet började jag för ett par veckor sedan att kallbada, som ett experiment för att se om det kunde råda bot på min enorma frusenhet (du kan läsa mer om mitt beslut att kallbada här).

Förra helgen vad jag på bad 3 av 4, och då var det minusgrader ute! Har ju lovat mig själv att göra det i alla fall en månad för att kunna se om det ger resultat, så det var ju bara att bita ihop. Vädret var verkligen på min sida gällande solen, men jag hann bli riktigt nervös!

För att kunna bevisa att det faktiskt hände tog jag med mig min kamera och filmade spektaklet. Obs. Lite skakig början, det blir bättre inom kort och – vanligtvis svär jag inte alls!

På det stora hela var det inte så illa som jag trodde. Däremot ska jag inte säga att jag upplevt någon större effekt på frusenheten. Första veckan var det verkligen skillnad, men de här två efter har inte haft någon långvarig påverkan tyvärr. Men, det gör sannerligen något med en som människa att bada kallt (oavsett om det påverkar kroppstemperatur eller ej) man känner sig liksom oövervinnerlig!

Det är en känsla som är värd att prioritera tycker jag! Så ut och kallbada med er 😀

Kyla och Kärlek
/Malin

Dela med dig av inlägget
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *